dimarts, de desembre 19, 2006

El Balneari

Ja n'estava una mica fart del règim, del passeig pel caminet enjardinat, de la tranquil·litat llefiscosa i, sobretot, de la maleïda dutxa circular, quan vaig acudir a la meva primera sessió de quiromassatge.

El massatgista, un noi molt jove, retirà la petita tovallola que em cobria el cul. Sorprès, no vaig dir res, no sabia pas com funcionava tot allò i no volia semblar provincià. Em vaig quedar doncs, completament nu, estirat a la llitera. De sobte, el noi m'introduí mà entre els glutis i començà a tocar-me per allà baix. Anava a protestar quan els dits del jove em van agafar els testicles molt suaument, provocant-me una erecció increïblement intensa; una erecció que ja havia oblidat que podia arribar a tenir. El vaig deixar fer.

—Com ha anat el massatge Josep ? — la meva muller, que havia tingut la idea d'acudir al balneari, estava molt interessada en saber si m'ho estava passant tan bé com ella.
—De puta mare — vaig dir-li sense mirar-la als ulls. Descobrir als cinquanta anys que el sexe amb un home, un noi, em podia tornar boig, era una experiència que encara no havia paït.

Aquella mateixa nit, traient-me la galvana de sobre, vaig fer l'amor amb la meva esposa tot buscant inútilment retrobar les sensacions viscudes a la llitera del massatgista.
—Josep, això del balneari et va molt bé, tigre ! — em digué ella, estirada al llit i al·lucinada encara pel què, segurament, havia estat el clau més increïble dels nostres vint anys de matrimoni.

L'endemà, mentre mandrejàvem junts dins la banyera d'hidromassatge, el meu massatgista va entrar a la sala. Anava totalment nu i lluïa un somriure escandalós. Em vaig quedar glaçat. La meva dona, mirant-me amb una cara que no li havia vist mai, digué picant-me l'ullet:

— Que tigre, t'animes ara que ja hi som tots ?